ondernemers

Trainingsmarathon voor de jeugd bij Trinitas Oisterwijk


Opbrengsten ten behoeve van voetbalreis naar Dublin.
Het internationaal jeugdvoetbaltoernooi dat dit jaar in de weekenden van 27/28 mei en 10/11 juni georganiseerd wordt bij vv Trinitas Oisterwijk is onder de voetballers in Oisterwijk inmiddels een bekend begrip. Ieder jaar weet initiatiefnemer en hoofdorganisator Maikel Verhagen een groot aantal teams uit het buitenland als deelnemer aan de verschillende toernooien te binden.

Train mee of kom kijken naar de jeugd van Trinitas Oisterwijk.

Tallaght Town AFC, uit Dublin Ierland, is een van de verenigingen die ieder jaar met meerdere teams deelneemt. Ook dit jaar komen er weer 10 teams verspreid over de twee weekenden deelnemen. Samen met hun toeschouwers komen er beide weekenden zo’n 150 Ieren over naar Oisterwijk.

De goede relatie tussen Maikel Verhagen en de voorzitter Alan Merriman en vicevoorzitter Onno Schunck van Tallaght Town AFC heeft ertoe geleid dat dit jaar twee teams van vv Trinitas Oisterwijk de omgekeerde reis gaan maken. De JO13-4, bestaande uit doorgeschoven spelers van de JO12, en de JO11-1 gaan van donderdag 6 april tot en met zondag 9 april op bezoek bij Tallaght Town AFC. In totaal 22 pupillen en 11 personen aan begeleiding maken deze trip.

Op het programma staan op vrijdag een speciaal voor deze gelegenheid georganiseerd toernooi. Met aansprekende lokale voetbalclubs zoals: Newbridge Town FC, Cabinteely FC, Templeogue United FC en Crumlin United FC. En op zaterdag een gezamenlijk training met de teams van Tallaght Town AFC welk wordt verzorgd door gediplomeerde Ierse trainers. Een hele belevenis voor de pupillen van vv Trinitas Oisterwijk.

Om deze trip te bekostigen heeft de begeleiding van beide teams een trainingsmarathon georganiseerd welke gaat plaatsvinden op zaterdag 1 april. Met ondersteuning van spelers van de selectie, trainers van de hoogste juniorenteams en een bijdrage van Escape Room Oisterwijk, is er een compleet programma opgezet voor de pupillen. Met als doel dat de pupillen sponsorbijdragen binnen kunnen halen.

Dit boven op de reeds toegezegde sponsorbijdragen van diverse lokale ondernemers. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alle pupillen mee kunnen waarbij de kosten per persoon zo laag mogelijk blijven. Natuurlijk is het bijzonder leuk voor de pupillen als er zoveel mogelijk mensen hen op 1 april komen aanmoedigen tijdens deze trainingsmarathon. Komt dus allen op zaterdag 1 april tussen 18.00 en 22.00 uur naar Sportpark D’n Donk.