ondernemers

Geen winst bij rugby van Oisterwijks Oysters

In de wedstrijdverslagen van de diverse rugbyteams van de Oisterwijkse Oysters, ondanks goede inzet, geen winst.

Cubs moeten meerdere erkennen

In de eerste helft werden de Oysters al gelijk teruggedrukt en er werden gelijk drie tries gescoord door Tovaal. De rest van de eerste helft scoorde de Oysters toch nog een try, maar Tovaal ook. Het was een flinke strijd, beide teams waren aanvallend en verdedigend heel sterk. In de tweede helft hielden de Oysters hun kop op en ze scoorden meteen drie tries. Er werd af en toe wat onsportief gespeeld, maar het was wel een leuke wedstrijd. Ondanks het goede spel was het niet genoeg en Tovaal ging er met de winst vandoor.Eindstand 38-29.

Junioren nipt verlies tegen Tovaal/RCC

De Cubs moesten hun meerdere erkennen (Bron: Oysters.nl)

In een meer harde dan mooie wedstrijd bleef het tot de laatste minuut spannend. De junioren van de Oystes begonnen uitstekend aan de wedstrijd maar gaandeweg de eerste helft leek het initiatief toch naar de gasten te gaan. De uitstekend leidende ref moest meer dan gemiddeld optreden en zelfs met kaarten corrigeren. De eindstand 24-27 gaf veel stof tot napraten. Belangrijk is dat er progressie is.

Strijd 4e klasse Zuid Oost broederstrijd

In de 4e klasse Zuid Oost is het inmiddels wel duidelijk dat er aan het einde van het seizoen een captain van de Oysters met de beker in handen staat. Maar van welk team? Het team van trainers Willem Nas & Mark Haans? Jonge talentvolle spelers die net, vers van de colts aan het seniorenrugby zijn toegevoegd met hier en daar een ervaren speler? Of het team van trainer Roy Witlox met 200 jaar rugbyervaring op allerlei niveaus? Het gaat hier niet over wijn of kaas want dan was de keuze makkelijk. Oysters ut vijfde is een mooie gerijpte donkerrode bordeaux en het derde een fris wit wijntje met pit. Aan het team van ORC the Black Bulls hadden de belegen Oysters in ieder geval geen kind. Eindstand 46-8.

De data voor de twee gigantenwedstrijden tussen team 3 en team 5 zijn: Zondag 05 maart en zondag 26 maart

Zware pot in Rotterdam

In Rotterdam gaf het tweede team acte de présence, en werd qua personeel fijn uit de brand geholpen door de talenten van Oysters III. Harde wedstrijd op een te klein kunstgrasveld met een overwicht voor de Rotterdammers. Toch gaven de Oysters niet zomaar op en verkochten hun huid duur. Gelukkig kon er dit keer doorgewisseld worden. Eindstand 33-19.