uitgelicht

Ladies Circle De Lind en basisschool de Kikkenduut delen uit


Een rode loper, twinkelende kerstlichtjes, een kerstmuts voor iedere leerling, warme chocomel en een heuse kerstman; de kerstmarkt op het asielzoekerscentrum in Oisterwijk was een daverend succes. En om de feestvreugde compleet te maken zorgden de kinderen van basisschool de Kikkenduut samen met Ladies’ Circle De Lind voor kerstcadeaus.

Een tafel vol spullen voor de Kerstmarkt op het AZC in Oisterwijk.

Ladies’ Circle De Lind is een club enthousiaste vrouwen uit omgeving Oisterwijk, Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot. Samen zetten zij zich graag in voor goede doelen, zoals deze kerstactie. ‘Wij bezorgen de kinderen van het AZC graag een brede glimlach op hun gezichtjes door ze een mooi ingepakt kerstcadeau te geven’, legt één van de dames van de Ladies’ Circle uit. En cadeautjes, daar hebben de leerlingen van De Kikkenduut voor gezorgd! Stapels kerstcadeaus verpakt in mooi papier met lintjes. Ook kwamen er nog cadeaus van diverse sponsoren. Zij doneerden knuffels, tekenspullen en ander speelgoed. Uiteindelijk was er zoveel dat het bijna niet meer in de auto paste! ‘Het is mooi om te zien met hoeveel enthousiasme en blijdschap de cadeautjes ontvangen werden. De kerstvakantie is voor de kinderen uit het AZC soms een lastige tijd doordat de school gesloten is. Wij hopen dan ook dat deze cadeautjes ze veel speelplezier en afleiding gaan geven aankomende tijd’.

Als laatste wil de Ladies’ Circle iedereen bedanken. ‘Wij zijn trots op alle kinderen van De Kikkenduut, zonder hen was deze actie niet gelukt. Ook veel dank aan de sponsoren en uiteraard dank aan het AZC voor de warme ontvangst. Wij hebben genoten van de kerstmarkt!’