carnaval 2023

Nemelaer Haaren blijft heer en meester


Behalve een korte fase na de pauze was Nemelaer heer en meester in eigen huis en was op de overwinning niets af te dingen.

Groen-geel is blij! (Foto ter illustratie)

Vanaf het begin controleerde Nemelaer de wedstrijd. De gasten uit Tilburg konden geen vuist maken. Uiteindelijk wordt de score geopend door Nick Vugts. Nick kan volledig vrij inkoppen uit een perfecte hoekschop van Gijs van Baast. Sarto blijft loeren op onachtzaamheid bij Nemelaer en wordt daar voor beloond. Ze kunnen profiteren, Kal Verheijden komt vrij voor doelman Dennis Schoenmaker en scoort beheerst. 1-1(32). Het beeld van de wedstrijd wijzigt niet. Nemelaer blijft op zoek naar een doelpunt. Met een splijtende pass wordt Joeri Vugts door Gijs gelanceerd. Joeri speelt zich vrij en knalt vanaf 17 mtr knap binnen. 2-1(42).

Na de pauze wordt Nemelaer een fase slordig en bijt Sarto meer nadrukkelijk van zich af en wordt het ook af en toe dreigend voor het doel van Nemelaer. De beste kansen blijven echter voor Nemelaer. Joeri blijft een plaag voor de defensie van Sarto. Nadat hij in 1e instantie de bal verliest krijgt hij hem toch weer in de schoot geworden door druk te blijven zetten. Hij speelt zich weer vrij en knal uit een moeilijke hoek snoeihard via de paal en lat in de winkelhaak. 3-1(75). De wedstrijd lijkt gespeeld. Sarto is niet meer bij machte om het Nemelaer echt moeilijk te maken. Uiteindelijk bepaalt Giel vd Ven de eindstand. Na een mooie combinatie met Joeri komt hij volledig vrij voor de doelman en scoort beheerst. 4-1(90). Nemelaer behaalt een gedegen overwinning en zet een goede reeks neer.

a.s. Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij VOAB in Goirle. Aanvang om 14:00!