uitgelicht

Columnist Roland Smulders komt met nieuw boek


‘Een bizarre optocht’ is de zestiende bundel van Oisterwijker Roland Smulders, met daarin nog niet eerder in boekvorm verschenen columns. Een boek met extra veel niet eerder gepubliceerd materiaal, want er viel in 2022 veel te vertellen.

Het nieuwe boek van Roland Smulders.

Als de uitroep ‘het was me het jaartje wel’ ooit van toepassing was, dan toch zeker op 2022. Niet zo ver hiervandaan vallen raketten op weerloze burgers. Kamerleden zetten de zoektocht naar de grenzen van het fatsoen voort. Het nieuws wordt gemaakt door juicekanalen die als paddenstoelen uit de grond schieten. Wie uit het raam kijkt, ziet een bizarre optocht van clowns en zwaar gestoorde figuren aan zich voorbij trekken. Meer dan ooit is deze bundel de uiting van een columnist die ook niet meer weet of het nog goed zal komen.

Roland Smulders
Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan en kunnen zijn columns rekenen op een groep trouwe lezers. Wekelijks verschijnt een exemplaar uit zijn pen op deze website (klik hier). Daarnaast schrijft hij dagelijks columns over meer landelijke en wereldse onderwerpen.

‘Een bizarre optocht’ (289 pagina’s, ISBN: 9789464653281) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books. Het boek is hier te koop voor de prijs van €31,50