The Make

Carnaval in Haarens Strûivendurp gaat door!


Onder de noemer ‘Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn’: Zonder kroegen geen carnaval? Onzin, carnaval gaat ‘gewoon’ door!

Het wegvallen van een van de nog weinige carnavalslocaties in Haarens Strûivendurp was even schrikken. Omdat de liefhebbers zich carnaval zonder feest in Haaren niet voor kunnen stellen, zijn de organisaties de afgelopen maanden hard aan het werk gegaan en mogen zij nu met trots bekendmaken dat ook in Haaren het dak er vijf dagen af kan tijdens de aanstaande carnaval!

Den Domp & Het Struivenbal slaan in samenwerking met meerdere carnavalsclubs & verenigingen de handen ineen. Mede dankzij de grote input uit de enquête is een passend carnavalsprogramma voor alle leeftijden samengesteld. Op het plein komt vrijdag, zaterdag én maandag een overweldigend carnavalsparadijs met de leukste en gezelligste feestartiesten én zoals vanouds een bomvol programma, in een feesttent midden in ‘t dorp. Zaterdag zal dat rondom de optocht ook buiten plaats vinden, met de gezelligste feest dj’s én de langskomende optocht die je met een koud getapt biertje in het zonnetje kan bewonderen. Ook de jongste generatie Strûiven & Strûivinnen is op deze dag welkom in de feesttent, waar Den Domp op ’t plein zal zorgen voor een leuk en gezellig gedeelte voor de allerkleinste.

Zondag zal het feest in Den Domp worden gehouden die wordt omgedoopt tot een waar feestwalhalla. Leuke aankleding, de gezelligste dj’s en alle Strûiven en Strûivinnen wederom gezamenlijk op een en dezelfde locatie! Traditioneel in de middag met de allerkleinste tijdens het Haarense kindercarnaval, wat over zal gaan naar het Struivenbal tot in de nachtelijke uurtjes. Maandag volgt met een bomvol programma, al vanaf 11.11 uur, en daarna het befaamde Pleinfestijn. Dinsdag weer in Den Domp…

Alvast voor genieten? Bekijk dan onderstaande film: