uitgelicht

Uit Oisterwijk afkomstig hardstyle duo experimenteert er op los


De beide heren, uit Oisterwijk afkomstig, die samen het opkomende hardstyle duo Phase Zero vormen hebben flink wat geëxperimenteerd in hun lab.

Hardstyle duo Phase Zero

Na hun vorige 2 tracks die in totaal al ruim 15.000 streams alleen op Spotify hebben, hebben ze een nieuwe plaat klaarliggen om de elektronisch muziekwereld in te schuiven. Echter, hebben ze een nieuwe weg ingeslagen met deze track. Waar hun vorige tracks ‘Warned’ en ‘The Aftermath’ bestonden uit harde kicks met een rauwe rand, besloten ze er deze keer meer gevoel in te stoppen.
Met ‘See You Coming’ laten Luuk Lemmens en Liam Vromans zien wat ze nog meer in huis hebben. Door meer emotie te tonen in de plaat, willen de jongens van Phase Zero schetsen dat er na een bittere periode altijd licht te zien is aan het einde van de tunnel. Een liefdevolle plaat met een hard en abstract randje eromheen.

De heren van Phase Zero zijn zeker niet nieuw in het wereldje. Liam produceert al jaren muziek achter de schermen en Luuk draait al lange tijd in plaatselijke kroegen en clubs. Met het uitbrengen van hun vorige 2 tracks, zijn hun sociale media immens gegroeid en hebben ze al een serieuze fanbase opgebouwd. Je ziet hun populariteit stijgen in de aanvragen naar boekingen op feesten.
Gelukkig hebben ze nog veel meer voor ons in petto. Er staan maar liefst nog 3 nieuwe tracks klaar om te releasen dit jaar in de vorm van een EP. Houd ze in de gaten nu het nog kan, want voor je weet hebben ze hun droom waargemaakt en staan ze op de grootste festivals te draaien.

See You Coming is vanaf nu overal te beluisteren.