carnaval 2023

Prinsenbal bij De Strûivenwèners in Haaren


Op 11 november vanaf 19.30 uur is het Prinsenbal bij ’t Gemak in Haaren.

Optocht Haaren was weer een kleurrijk schouwspel (Foto: Iris de Groot)

Deze avond is dè kans op een Early Bird inschrijving voor de optocht van zaterdag 18 februari! ‘We nodigen dus ook wagens en loopgroepen uit Oisterwijk, Heukelom en Moergestel uit om mee te doen.’ Kom tussen 19.30 en 21.00 uur inschrijven en profiteer van de korting. Tevens is het totale prijzengeld verhoogd voor alle winnaars, kortom schrijf je in en kom ervaren hoe gezellig de optocht in Haaren is. Maak daarna kans op mooie prijzen, die worden verloot! De reguliere inschrijving is op 6 januari om 10.00 uur, locatie volgt.

Naar er is die avond meer. Die avond maken De Strûivenwèners hun prins bekend.