ondernemers

Nemelaer Haaren wint bij ’t Zand

In een wedstrijd met veel strijd trok Nemelaer aan het langste eind en wist het de 1e verdiende overwinning over de streep te trekken.

Nemelaer klaar voor de aanval.

Na een aantal jaren treft Nemelaer wederom het SC ’t Zand in Tilburg. De afgelopen jaren is ’t Zand ingedeeld geweest in de klasse 1B waardoor ze meer in het westen van Nederland gespeeld hebben. Afgelopen seizoen hebben ze een periode gewonnen en zijn in de 1e ronde uitgeschakeld. Nemelaer start sterk en al binnen 1 minuut kan Nemelaer op voorsprong komen als Jasper van Venrooij alleen voor de doelman op duikt. Helaas verdwijnt zijn inzet net naast het doel. Zonder hoogstaand voetbal maar met veel strijd worden door beide teams veel duels uitgeknokt. Nemelaer lijkt hierin iets scherper. Als sterkhouder op het middenveld Pieter Vugts als winnaar uit een van die duels komt lanceert hij Jasper. Met een hard schot in de verre hoek knalt Jasper knap binnen en komt Nemelaer op voorsprong. 0-1 (17). De goed leidende scheidsrechter Wouter Velings geeft de teams de ruimte om een faire strijd aan te gaan. Ondanks alle intenties worden weinig kansen gecreëerd.

Ook in de tweede helft komt de voorsprong van Nemelaer nauwelijks in gevaar. De teams blijven aardig in evenwicht zonder daadwerkelijke dreiging voor het doel. In de extra tijd ziet Nemelaer een inzet op de lat belanden maar zien we ook een inzet van de thuisploeg via de dwarsligger terug het veld in komen. In de laatste minuut krijgt ’t Zand nog een grote kans maar ook die is niet aan hun besteed. Nemelaer wint verdient de welkome 3 punten.

a.s. zondag staat de introductie van de mini’s op het sportpark op het programma en komt Geldrop op bezoek in Haaren.