vacature

Nemelaer Haaren helaas uit beker gekegeld


Het kost Nemelaer wederom heel veel moeite om te scoren. Het lager geklasseerde JEKA uit Breda toonde zich een ware cup-fighter en had aan een uitbraak voldoende om het verschil te maken.

Nemelaer Haaren links; JEKA Breda rechts.

In de eerste helft was van het verschil in klasse weinig te zien. De gedreven 2e klasser JEKA wist ook een aantal mogelijkheden te creëren. Nemelaer was niet in goeden doen en komt maar sporadisch gevaarlijk voor het doel van JEKA. Joeri Vugts is nog het meest dreigend maar ziet een paar pogingen naast het doel verdwijnen. Een god schot van Geert vd Ven wordt door doelman Bryan van Rijswijk tot hoekschop verwerkt.

Na de pauze neemt Nemelaer nadrukkelijk het heft in handen en creëert ook kansen, o.a. wederom voor Joeri en Geert. Helaas wordt een volledig onterecht vlagsignaal (na appelleren van de defensie) door de scheidsrechter overgenomen waardoor de doorgebroken Jasper van Venrooij wordt teruggefloten.
Volledig onnodig loopt Nemelaer tegen een tegendoelpunt aan. Bij een uitbraak wordt Jens Bakker gelanceerd die knap binnen schiet. 0-1 (67). De druk van Nemelaer wordt nog groter maar de mannen uit Breda blijven overeind. Bij een goede voorzet trapt Ties Boogaers ongelukkig vanaf 11 mtr over de bal en knalt Gijs van Baast de bal in het doel. Ties heeft blijkbaar ook een tegenstander geraakt waardoor het doelpunt wordt afgekeurd. Het lukt Nemelaer wederom niet om een bres te slaan in een gedreven defensie. Door de winst gaat JEKA door in de beker en kan Nemelaer zich volledig richten op de beker.

a.s. zondag gaan we op bezoek bij TAC’90 in De Haag. De wedstrijd start om 14:00!