ondernemers

Kamagra Cobra: Wat is het? *


Hoor jij ook steeds meer over andere erectiemiddelen dan de bekende merken? Zoals Kamagra Cobra? Wat is het? Lees snel verder.


Er zijn meer mannen die kampen met erectieproblemen dan je denkt. Helaas is een erectiestoornis nog steeds moeilijk bespreekbaar. Het is nu niet bepaald iets wat je met anderen wilt delen. Erectiemiddelen zijn gelukkig steeds beter bekend. Zeker het merk Viagra zullen veel mensen kennen. Want niet iedereen weet, is dat er alternatieven zijn. Goedkope alternatieven zoals Kamagra Cobra en Cenforce behoren ook tot de opties. Dit artikel gaat in op de alternatieven die je kunt bestellen.

Andere merken erectiemiddelen

Niet iedereen weet dat er andere merken erectiemiddelen zijn. Ook is niet bekend waar je dit kunt bestellen. Tegenwoordig is een product als Kamagra Cobra online te bestellen. Online erectiemiddelen bestellen maakt het wel laagdrempelig, maar neemt de noodzaak van je huisarts raadplegen niet weg. Er kunnen altijd problemen met je algehele gezondheid zijn waardoor je beter wel of niet voor een bepaald merk kunt kiezen. Ook kan het zijn dat je een allergische reactie krijgt op een bepaalde stof of last hebt van bijwerkingen.

De werkzame stof sildenafil

De werkzame stof in veel erectiemiddelen is sildenfanil. Deze stof zorgt ervoor dat je bloedvaten ontspannen en makkelijker verwijden. Per middel kan de inwerktijd en de duur verschillen. Lees altijd de bijsluiter door en volg de instructies voor het gebruik. Stel dat de inwerktijd een half uur is, dan kun je dus na een half uur pas seks hebben. Wel is het zo dat er seksuele opwinding nodig is om een erectie te krijgen. Het is dus in de regel niet zo dat je direct een erectie krijgt na het nemen van de pillen. Wel zullen de pillen als doel hebben de erectie harder te maken en langer te laten duren. De werkingstijd van erectiepillen verschilt ook per merk en product, maar kan tot zo’n 10 uur duren.

Dosering erectiemiddel en sildenafil

Je arts zal je ook adviseren over de dosering van een erectiemiddel. Wanneer je een beetje onderzoek er naar doet, zie je een nummer achter de naam staan. Je ziet bijvoorbeeld Kamagra Cobra 120  staan, of Cenforce 200. Dit aantal verwijst naar het aantal mg. In de eigenschappen zie je bij Kamagra Cobra 120 bijvoorbeeld 120 mg sildenafil staan. De juiste hoeveelheid sildenafil is afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn onder andere je leeftijd, de oorzaak van de erectieproblemen en je gevoeligheid voor de stof sildenafil.

Bespreek het met je huisarts.

Beter geen alcohol

Alcohol heeft een nadelig effect op een erectie. Je kunt daarom beter geen alcohol nemen wanneer je al last hebt van erectieproblemen of al erectiemiddelen slikt. Wanneer je nu al andere medicijnen slikt, is het altijd aan te raden om te controleren of deze samengaan met een middel als Kamagra Cobra.

Bespreek erectieproblemen met je huisarts

Als erectieproblemen beter bespreekbaar waren, hoefde er niet zo’n geheimzinnigheid omheen te hangen. Gelukkig kun je met je huisarts overal open en eerlijk over praten. Een huisarts met jaren ervaring heeft immers alles al wel een keer voorbij zien komen.

Psychische of lichamelijke erectieproblemen

Bij lichamelijke problemen zijn we geneigd snel te denken dat er iets mis is met het lichaam. Bij erectieproblemen, zoals een laag libido, een te snel verslappende penis of moeite hebben met een erectie krijgen, kunnen problemen ook geestelijk zijn. Een pijnlijke erectie zal eerder duiden op iets lichamelijks. Wat belangrijk is, is om beide oorzaken te onderzoeken. Ervaar je veel stress, voel je je onzeker of heb je een trauma? Dit kan allemaal leiden tot erectieproblemen. Wat je ook ziet, is dat het elkaar versterkt. Je wordt immers sneller onzeker als je erectieproblemen hebt, waardoor je penis misschien de volgende keer nog minder snel stijf wordt.

Online Kamagra Cobra kopen

Wanneer je eenmaal start met erectiemiddelen, zul je afhankelijk van je seksleven, dit regelmatig nodig hebben. Daarom is het fijn dat je niet telkens weer naar de apotheek hoeft. Je kunt online Kamagra kopen. Wanneer er verzendkosten gerekend worden, kun je wat meer bestellen van een middel waar je tevreden over bent. Wanneer je een partij hebt gevonden die discreet verzendt, hoeft niemand te weten dat je de middelen gebruikt.

Doorbreek de stilte en pak je probleem aan

Lang rond blijven lopen met een erectieprobleem is zonde. Tegenwoordig zijn er veel manieren om dit op te lossen. Onderneem vandaag nog actie en neem contact op met je huisarts. En wanneer jouw erectieproblemen opgelost zijn, spreek er dan eerlijk over met andere mannen die kampen met problemen in de slaapkamer. Zo doorbreek je het taboe en verdwijnt de schaamte.

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer