Krekul

Gun uw Postcodeloterij cadeaukaart aan een ander


Stichting Sociaal Huis Oisterwijk roept alle Postcodeloterij deelnemers op hun cadeaukaart te doneren.

Gun als u dat kunt misse, deze cadeaukaart aan een ander…

‘Binnenkort ontvangen veel inwoners van onze gemeente de cadeaubon van de Postcodeloterij, waarmee u gratis producten kunt halen bij AH. Mocht u deze cadeaubon niet gebruiken zou u deze dan willen doneren aan Sociaal Huis Oisterwijk? Wij zorgen dat de producten terecht komen bij inwoners die dit heel goed kunnen gebruiken.’

Er zijn steeds meer mensen die iedere euro moeten omdraaien, en een donatie van 12,50 aan boodschappen heel goed kunnen gebruiken. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk heeft contact met deze mensen, en weet dat die bijdrage goed terecht komt.

Voor iwe dit initiatief wil steunen, pak een envelop, schrijf daar op ‘Voor Sociaal Huis’, doe de cadeaukaart er in, plak hem dicht, en geef deze tijdens openingstijden af bij Brownies & downieS aan het Lindenplein in Oisterwijk, of bij het oude gemeentehuis Mgr. Bekkersplein in Haaren, geopend op dinsdag 13:00 tot 14:30 uur, woensdag 13:00 uur tot 15:30 uur of donderdag 9:30 uur tot 11:30 uur (Ingang is aan de achterzijde). ¬† van het gebouw, oude gemeentehuis Haaren.

DTZ logo low