carnaval 2023

Zing mee met Zang en Vriendschap in Oisterwijk en Haaren


Zingt u mee op 6 september tijdens de open repetitie avond? En wie weet, ook tijdens het optreden in Haaren op 30 oktober?

Zang en Vriendschap Oisterwijk.

Nu is het een goed moment voor nieuwe (project) leden om in te stromen, want na de zomervakantie begint het koor weer nieuw repertoire in te studeren als voorbereiding op een concert op 30 oktober. Het koor begint het nieuwe seizoen met een open repetitie. Iedereen die van zingen houdt, is dan welkom. Ze studeren dan de eerste nummers in die zij het eerstvolgende concert gaan zingen. In ieder geval wordt dat Edelweiss, uit The Sound of Music. En ze zingen ook andere koormuziek die valt onder het thema “natuur”. Keuze genoeg! Op 30 oktober is een optreden gepland in Haaren, vooral in het Duits en Engels. Wel klassieke muziek! En meestal vierstemmig. Componisten zijn dan: Mendelssohn, Schubert, Brahms, Rutter.

Op de wekelijkse repetitie is dirigent Ad Vergouwen aanwezig om het koor de muziek te leren zingen. Koorleden hoeven geen bladmuziek te kunnen lezen; het papier is altijd hulpmiddel. Projectleden kunnen elke dinsdag tot 1 november meezingen voor €20 en zij doen dan mee aan alle activiteiten van het koor. Dat zijn dan de repetities en het concert op zondagmiddag 30 oktober in Den Domp in Haaren. De projectleden krijgen de bladmuziek in bruikleen van het koor. Projectleden komen dan op dinsdagavond mee instuderen. Zij worden begeleid door een koormaatje. En de mannen? Zij mogen los op Edelweiss voor een hele schare dames!

De repetities zijn op dinsdagavond van 20 tot 22 uur in de Voorhof, Kerkstraat 64 Oisterwijk. Zie ook: www.zangenvriendschap-oisterwijk.nl