ondernemers

PGB wint politiek Jeu de Boules

Op zaterdag 10 september kwamen rond de klok van 13.00 uur langzaam de deelnemers binnengedruppeld.

Zij werden gastvrij onthaald met een kopje koffie en een drankje, waarna het toernooi werd geopend door wethouder Sport, Dion Dankers. Hij heette iedereen van harte welkom en sprak de hoop uit dat het contact tussen de Politiek en de Sport in een relaxte sfeer zou verlopen gedurende de rest van de middag.

De weergoden waren hen goed gezind, want op enkele druppeltjes na bleef het de gehele middag droog en liet de zon zich zelfs bij tijd en wijle even zien.

VVD: Franca van der Horst – Ton van de Ven

PGB wint het politieke spel op de banen van PCO.

Na drie gespeelde wedstrijden en een finale waren PGB de winnaars. Zij kregen uit handen van de voorzitster Joke van Helvoort de wisselbeker uitgereikt. Tevens was er voor beide heren een kleine beker die ze mogen houden.

Verenigingen
Bij het toernooi van Sport treft Sport hadden zich 30 deelnemers aangemeld die met veel enthousiasme de drie voorgelote wedstrijden hebben gespeeld. Het ging immers weer om de felbegeerde wisselbeker.

Deze wisselbeker werd ook dit jaar weer gewonnen door FC NOTT in de persoon van Peter de Bresser. Hij won alle drie de wedstrijden en had ook nog 27 pluspunten. Proficiat Peter graag ziet de organisatie jullie volgend jaar terug.

Al met al kan iedereen terugzien op een zeer geslaagde middag met allemaal enthousiaste en tevreden mensen.