Care Inn

Doe de Natuurtoer door Oisterwijk


Ga mee met de PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein, en geniet van de natuur! Liefhebbers van natuurschoon en een goed verhaal, worden uitgenodigd voor een heerlijke tour door het mooie Oisterwijk.

De Natuurtoer

Samen op pas met de PAREL Express (Foto: Joris van der Pijll).

Het is een schot in de roos. De Natuurtoer omvat een rondrit van ruim 2,5 uur;. Het gemak en de gezelligheid van een rondrit met de PAREL Express, gecombineerd met de bijna onuitputtelijke informatie over de Oisterwijkse natuur en haar recreatieve historie. Terwijl de deelnemers rustig genieten van het uitzicht en de rondgang door Oisterwijk en haar alom bekende natuurschoon, vertelt een gids over hetgeen langs de route voorbij komt.

Vooral voor een gemĂȘleerd gezelschap, met hele kleine en wat oudere benen, is deze rondrit met de PAREL Express ideaal. Een heerlijke middag die met trots aangeboden mag worden aan de inwoners van Oisterwijk, en de Oisterwijkse dag- en verblijfsrecreant.

De data voor 2022 zijn:

  • 31 augustus
  • 28 september
  • 26 oktober