Krekul

Beeldbank Oisterwijk: Vakantieplannen?


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Uw vakantieplannen?

Mia Braakhuis informeert naar vakantieplannen in 1994 (Fragment uit de film van LOVO)

Camera en microfoon in de aanslag en vervolgens de straat op; LOVO deed het vele malen en polste voorbijgangers over een onderwerp dat op dat moment actueel was. Tegen vakantietijd 1994 stelde Mia Braakhuis aan diverse Oisterwijkers de vraag wat hun vakantieplannen waren. Héél divers, dat is duidelijk. Varieert van ‘Drie weken Thailand’ tot ‘Naar de caravan in Udenhout’ en van ‘Wij goan nôot nie mee vakantie’ tot ‘Lekker luieren, maakt niet uit waar!’ Even terug naar de tijd dat de puzzel rond vaccinatiebewijzen, wel/geen mondkapje, mogelijke quarantaine en immense drukte op luchthavens nog niet gelegd hoefde te worden… 

 

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk