vacature

Open dag bij De Krekul in Oisterwijk


De Krekul is een creatief en cultureel centrum in Oisterwijk waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer deel kunnen nemen aan een groot aantal cursussen.

Creatief bezig zijn bij De Krekul.

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen de cursussen tegen de laagst mogelijke prijs worden aangeboden. Goed opgeleide docenten, vriendelijke gastvrouwen en gastheren, een Rijksmonument als centrum en een ongedwongen sfeer maken dat je je snel thuis zult voelen bij De Krekul.

Kom het zelf ontdekken tijdens de open dag op 11 september van 11.00 tot 16.00 uur. In september start een nieuw cursusjaar. Het actuele cursusaanbod staat op www.krekul.nl en u kunt zich weer inschrijven. Op de open dag krijgt u inzage en informatie over het nieuwe seizoen.