bosch car service

Feeërieke sfeer met evergreens uit de jaren 60&70


17 september om 15.30 uur zingen en spelen Hijme & Joris deze keer alleen met gitaar en zang. Een voor eenieder gratis toegankelijk luistermoment in de sfeervolle kapel van de Catharinenberg.

Joris op gitaar, Hijme zingt

De kapel van het voormalige klooster aan de Poirterstraat in Oisterwijk leent zich perfect voor een try-out. Normaal laten Hijme & Joris zich begeleiden door een vooraf opgenomen orkest. Iets wat meer geschikt is voor feesten of op een terras. Deze keer doen ze het met alleen gitaar. De kapel zorgt voor de feeërieke sfeer.

U luistert deze middag naar Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70. In deze sfeervolle omgeving krijgen de nummers van onder andere Elvis Presley, de Bellamy Brothers, Rod Stewart, Simon and Garfunkel en de Rolling Stones een speciaal tintje.

Het zijn deze herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme zingt ze graag, en vanuit zijn parate kennis komen ook leuke anekdotes, over bekende artiesten en hun veelal roerige leven. Joris zorgt voor de begeleiding op gitaar, hier en daar voorzien van een harmonieuze tweede stem.

De deur gaat open om 15.15 uur; het optreden begint om 15.30 uur. Ingang aan de Poirterstraat 3 in Oisterwijk. Kom graag op de fiets of te voet, er is beperkt parkeerruimte.