bosch car service

Levende boeken in Bibliotheek Oisterwijk


Geen boeken lezen maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet zo gauw spreekt.

Levende boeken…

De levende boeken hebben ieder hun eigen verhaal en hebben te maken met vooroordelen. Vooroordelen die er vaak zijn op basis van de buitenkant. Maar kloppen die vooroordelen wel? Op deze avond kun je daar achter komen.

Zestien mensen (levende boeken) zijn aanwezig om hun verhaal te delen; je kunt hun boeken “lezen”. Het is uitdrukkelijk niet alleen een verhaal vertellen maar juist de dialoog aangaan. In een open één op één gesprek mag alles gevraagd en besproken worden. Een gesprek kan max. een half uur duren.

Wil jij bijvoorbeeld meer weten over iemand met veel tatoeages of over iemand die met dwang en angst leeft of die een eetstoornis heeft? Vraag het op deze avond. Je kunt je voor 2 levende boeken aanmelden. Levende boeken wil vooroordelen tegengaan door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie vind je op www.hetkiemuur.nl en op Lees eens een Levend Boek (bibliotheekmb.nl). Op deze webpagina’s zie je ook hoe je je kunt aanmelden.

Er zijn nog plaatsen vrij. Meld je snel aan want VOL=VOL.

20 juni

19.00-22.15u

Bibliotheek Oisterwijk

Gratis toegang