ondernemers

Verras je werknemers thuis met deze persoonlijke geschenken *


De afgelopen twee jaar hebben op werkgebied waarschijnlijk veel gevraagd van je werknemers. Veel thuiswerken en andere onzekerheden; het was – en is – een bijzondere tijd in veel bedrijfstakken. Een goed moment dus om je personeel in het zonnetje te zetten door middel van wat persoonlijke relatiegeschenken. Benieuwd wat je zou kunnen geven? Overweeg dan eens één van de voorbeelden in dit artikel!

Originele spelletjes

De grens tussen werk en privé wil in deze tijd nog weleens vervagen en daarom is het belangrijk om je personeel te stimuleren om ook te ontspannen. Dit doe je door een relatiegeschenk uit te kiezen dat ze in hun vrije tijd kunnen gebruiken. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor puzzels bedrukken. Je voorziet dan de puzzels van een leuke foto of een andere afbeelding. Houd je het liever wat klassieker? Dan kun je een pakje speelkaarten of een dobbelspel laten voorzien van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Pen en papier met logo

Je kunt je collega’s natuurlijk ook juist een steuntje in de rug geven en juist het werk een stuk aangenamer maken met kantoorartikelen om mee te werken. Denk dan aan notitieblokken van Maxilia bedrukken met logo of het graveren van pennen met de naam van je onderneming. Deze kun je dan aan je werknemers geven zodat ze tijdens het werk altijd beschikken over de juiste middelen. Heb je er veel over? Kantoorartikelen zijn altijd handig om als relatiegeschenk uit te delen aan (potentiële) zakenrelaties.

Verras je werknemers met persoonlijke geschenken.

Brievenbuscadeaus

Heb je erg veel werknemers en vind je het lastig om voor iedereen een persoonlijk geschenk te bedenken? Je kunt tegenwoordig erg leuke brievenbuscadeaus aanschaffen en deze naar je werknemers opsturen. De brievenbuscadeaus zijn leuke giftsets die je kunt voorzien van een bepaald thema, zoals ‘sport’, ‘barbecue’ of ‘lichaamsverzorging’. Zeker als je werknemers veel thuiswerken is dit een leuke manier om ze op een verrassende manier in het zonnetje te zetten. Ze passen door de brievenbus, dus ze zullen je personeel makkelijk bereiken!

Eet smakelijk!

Wie wordt er nou niet blij van iets lekkers om te snoepen? Je kunt als bedrijf erg leuk snoep uitzoeken en dit laten voorzien van je bedrijfslogo. Stel dan lekkere pakketjes samen en geef deze aan je werknemers om ze even in het zonnetje te zetten. Kies bijvoorbeeld voor een Tony Chocolonely-reep; de duurzame chocoladereep! Je kunt dan de wikkel laten voorzien van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Extra tip: in het geval je het lastig vindt om iets leuks te verzinnen kun je ook goodiebags of giftboxes samenstellen en die uitdelen aan je werknemers. Dat zal zeker gewaardeerd worden!

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer