Care Inn

Vacature: Wordt jij de bollenbaas van Matteo


Ga direct aan de bak! Draai er niet omheen en wordt een flinke opschepper!

Sta je graag op een podium waarvoor de mensen in de rij staan? Dan ben JIJ de BOLLENBAAS die ze zoeken bij Matteo!

Je kan meteen beginnen, voor  vaste uren of voor oproepbasis. Op dit moment is ijssalon Matteo zeker nog op zoek naar een medewerker voor doordeweeks overdag. Is dit iets voor jou? Stuur dan een mail naar info@matteo.nl


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low