uitpunt

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

1 op 1 contact

 Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Is dit its voor jou? Annemarie Kleian van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Houdt u ook van modelbouw? Dan is deze oproep van ContourdeTwern Oisterwijk misschien iets voor u! Een bijna 60-jarige man, nog niet zo lang woonachtig in Oisterwijk, zoekt een maatje om samen met hem bij hem thuis zijn modeltreinen weer op te bouwen. Het is de bedoeling dat de treinen in de toekomst digitaal worden aangestuurd. Dus bent u handig, hebt u technisch inzicht en lijkt het u gezellig om dit project samen met hem op te pakken dan zou het fijn zijn als u contact met ons opneemt. Als u ook nog ervaring hebt in digitale aansturing dan bent u helemaal de geschikte persoon om samen met hem alles weer op te bouwen. Wij nodigen u van harte uit om te reageren via onderstaand telefoonnummer. Vraag naar Ingrid Oosterling.

Andere vacatures

VHVO is op zoek naar een teamlid voor het beheerteam van het digitale platform Wegwijs in Oisterwijk.

Buurtgenoten Moergestel zoekt tuinliefhebbers die samen een groep willen vormen voor het tuinonderhoud van Moergestelse ouderen.

De Kerkhovense Molen zoekt vrijwilligers voor het helpen in de molenwinkel.

Logeerhuis Papillon zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van kinderen met autisme of ADHD.

KansPlus Oisterwijk e.o. Zoekt een webmaster voor het bijhouden van de website en Facebookpagina.

Zonnebloem Moergestel vraagt met spoed iemand die zich als voorzitter wil inzetten.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van diverse activiteiten en gastvrouwen/heren voor het ontvangen van gasten in de Gerard Horvers Huiskamer. Ook de vacature van penningmeester staat nog open.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste medewerkers voor het maken van pakkende items. Er zijn diverse mogelijkheden hier je draai te vinden.

Wijkgebouw De Waterhoef.

De Jozefparochie zoekt vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden. Zo zijn er mensen nodig voor tuinonderhoud, bijhouden van een begraafplaats, schoonmaak en administratieve werkzaamheden.

Wijkcentrum de Waterhoef is op zoek naar mensen die willen helpen. Reageer vooral als je belangstelling hebt voor bestuurlijk werk, of als je wilt helpen achter de bar of bij activiteiten.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures voor chauffeurs, gidsen, monteurs e.d.

Zorgcentrum Catharinenberg zoekt een vrijwilliger voor het ondersteunen van de zorgprofessional bij dagactiviteiten voor bewoners en thuiswonende senioren.

 

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op onderstaande link en selecteer werkgebied Oisterwijk.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low