ondernemers

Concert voor Oekraïne in Den Boogaard Moergestel


Regionaal Seniorenorkest De Meierij staat te popelen om weer een lenteconcert te geven na een lange stilte.

De laatste was in 2019. Op zondagmiddag 10 april geven de muzikanten een concert met het thema “Een Nieuwe Lente” in Cultureel Centrum “Den Boogaard” te Moergestel. Aanvang: 14:30 uur.

De opbrengst is voor steun aan de bevolking van Oekraïne.

Na een periode van noodgedwongen lange stilte gaat en mag “Seniorenorkest de Meierij” weer muziek en kleur geven in de omgeving. De muziekcommissie heeft ervoor gekozen om een gevarieerd programma samen te stellen. De trombonesectie staat met het nummer “Trombonella” deze lente in de spotlight. ‘We spelen een lenteconcert met gemengde gevoelens. Eigenlijk willen we een, zoveel mogelijk coronavrije lente verwelkomen met vrolijke klanken, maar de situatie in Oekraïne dempt de sfeer toch wel enigszins. Ook hier besteden we aandacht aan. De toegangsprijs voor deze middag is € 5,00 en de netto opbrengst van deze middag gaat naar GIRO 555.’

Publiek en muzikanten genieten van het concert (Foto: Carien van de Pas).

Vrienden en donateurs van het orkest stellen het mede in staat om op allerlei muzikaal terrein up to date te blijven. Het orkest staat altijd open voor nieuwe muzikanten. Geoefende ‘senior’ [hobby] muzikanten die belangstelling hebben voor activiteiten van De Meierij en/of zich eventueel als spelend lid voor het orkest willen aanmelden kunnen contact opnemen met de secretaris, de contactgegevens zijn te vinden op de website van het orkest www.seniorenorkestdemeierij.nl Het toetreden van met name klarinettisten zou het orkest zeker versterken. Maar ook spelers van andere muziekinstrumenten zijn van harte welkom.
Klik hier voor meer berichten over Oekraïne