uitgelicht

Burgemeester en wethouders bewonderen nieuwe Trinitas clubgebouw


Dinsdag 29 maart bracht het College van Burgemeester en Wethouders een werkbezoek aan de vernieuwde accommodatie van VV Trinitas Oisterwijk.

Het college luistert aandachtig (Foto: Masja Vlaminckx)

In een ontspannen sfeer werd de middag afgetrapt met het nuttigen van een speciaal gemaakte taart. Hierna hielden voorzitter Dirk Bakkeren en bestuurslid Hein Geertsma elk een korte presentatie over respectievelijk de totstandkoming van de voetbalfusie in 2019 en over de realisatie van het splinternieuwe clubgebouw. Vervolgens werd vol trots een rondleiding gehouden door de kantine en langs de diverse kleedkamers. Na een rondje langs de velden en een bezoekje aan het eveneens nieuwe onderkomen van de gemeentelijke sportveld-beheerdersploeg onder leiding van Addy Snoeren, werd nog snel in het zonnetje een groepsfoto gemaakt.

De accommodatie wordt officieel geopend in het weekend van 20 en 21 mei.

College en bestuur poseren trots voor het nieuwe gebouw (Foto: Masja Vlaminckx)