banner

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

1 op 1 contact

Maatjes gezocht
Goed Wonen is een kleinschalige woonvoorziening voor jonge mensen met een beperking. Voor verschillende bewoners is Goed Wonen op zoek naar een maatje voor het samen ondernemen van leuke activiteiten.

Andere vacatures

Vrijwilligers voor de parochie
Draag jij de kerk een warm hart toe? De Jozefparochie is op zoek naar vrijwilligers voor tuinonderhoud, schoonmaak, administratie en onderhoud van de begraafplaatsen.

Gastvrouw bij het Alzheimer Café
Het Alzheimer Café in Oisterwijk is dringend op zoek naar minstens drie vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer de deelnemers aan de maandelijkse avonden helpen ontvangen.

Help jij mee om de ouderen van Oisterwijk in beweging te houden?
Bij Sport- en Zorgatelier Wyzorg is plaats voor meerdere vrijwilligers. Er zijn vacatures voor vrijwilligers die de ouderen ontvangen als gastvrouw 0f gastheer, vrijwilligers voor het verrichten van klusjes en voor het onderhouden van de tuin, en voor een zwemvrijwilliger.

Barmedewerker bij wijkcentrum de Pannenschuur
Wijkcentrum de Pannenschuur zoekt onder andere een vrijwilliger die tijdens activiteiten aan de slag gaat als barmedewerker. Je zorgt voor de gasten, bedient de kassa, vult de voorraad van de bar aan en maakt na afloop van de activiteit mee schoon.

Help jij mee van de Parelexpress een succes te maken?
Stichting Ons Oisterwijk zoekt chauffeurs, monteurs, gidsen, schoonmakers, rittenplanners en fondsenwervers.

Technische mensen gezocht
Wil jij graag als vrijwilliger aan de slag bij de Lokale Omroep voor Oisterwijk? Er zijn vacatures voor allerlei technische en ondersteunende werkzaamheden. Je kunt actief worden als cameraman of cameravrouw, editor, commercieel medewerker, omroepmedewerker sport, omroepmedewerker cultuur, of als lid van het bestuur van LOVO.

Vind jij het leuk met dieren te werken?
De Hondsberg zoekt een vrijwilliger voor de kinderboerderij. Je helpt mee de dieren te verzorgen en de hokken schoon te maken.

Vrijwillige chauffeurs gezocht
Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt naar vrijwillige chauffeurs voor het halen en brengen van de kwetsbare ouderen. Zonder jouw hulp missen ze hun wekelijkse contact met de andere gasten van de huiskamers. Voor de wekelijkse lunch op dinsdagmiddag is de stichting bovendien op zoek naar een gastvrouw of gastheer die helpt bij de voorbereidingen en assisteert bij de lunch.

Vrijwilliger bij de stoommachine worden?
Stichting Stoommachine Oisterwijk zoekt vrijwilligers die willen helpen de stoommachine als stuk Oisterwijks cultureel erfgoed te bewaren. Er zijn vacatures voor restauratievrijwilligers en de secretaris van het bestuur.

Gastvrouw/gastheer bij een zorgtuinderij
Zorgtuinderij de Es in Haaren is op zoek naar een gastvrouw/gastheer, een chauffeur voor het halen en brengen van de deelnemers en een creatieve kok die samen met de deelnemers de warme maaltijd voorbereidt.

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod?

Neem contact op met het Vrijwilligers Steunpunt Oisterwijk

Spoorlaan 82 G, 5061 HD Oisterwijk

Tel. 013-5284080

Medewerkers van het steunpunt zijn aanwezig in het gebouw van Tiliander tijdens het spreekuur op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Liever een gesprek op een ander tijdstip: neem dan telefonisch contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk voor het maken van een afspraak.

Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

Website: www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vrijwilligersvacaturebank.html

Facebook: www.facebook.com/contourdetwernoisterwijk

Openingstijden ContourdeTwern tijdens de kerstperiode
In 52 en week 1 is Contourdetwern alleen op afspraak voor inwoners geopend. De open spreekuren komen in deze periode te vervallen. Wij wensen alle inwoners van Oisterwijk prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. We zijn u in 2020 weer graag van dienst

 

DTZ logo low