Wat doen wij met uw bericht?

U heeft uw bericht, vraag of opmerking verzonden aan onze redactie.

 

En nu?

 

Vraag of opmerking

Waar mogelijk beantwoorden wij binnen twee werkdagen uw vraag of ondernemen actie.

 

Advertenties

Heeft uw vraag betrekking op de promotie van uw bedrijf of product dan mag u van ons een voorstel verwachten met enkele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een banner of een uitgebreid interview met een sprekende foto, daarmee  kunnen we de inwoners en bezoekers van Oisterwijk goed informeren over uw diensten. Met enkele tientjes per maand steunt u deze website, het bruisende van de Oisterwijkse samenleving en het onderlinge contact van vele inwoners en verenigingen. Tegelijk helpt u mee aan het verhogen van de bekendheid van Oisterwijk als actieve en bruisende gemeenschap; om met plezier te wonen, te werken en te recreëren.

 

Bericht of tip

Heeft u een bericht of tip ingezonden dan gaan wij er vanuit dat u dat heeft gedaan volgens onze voorwaarden (lees ze hier) en wettelijke regelgeving. Wij bekijken of uw bericht geschikt is voor onze doelgroep.  Vervolgens maken we een plek vrij op deze website en plaatsen uw activiteiten in de agenda. Dat kan meteen zijn, maar als het druk is en we hebben al veel nieuws, kan het ook zijn dat we het een dag of twee uitstellen. Aankondigingen van evenementen herhalen we nog een keer daags vooraf. Alle berichten gaan ook naar een groot aantal social media, e-mail nieuwsbrief en vele media partners, dat zijn met name regionale websites.

 

Speciale extra promotie

Steeds meer verenigingen en organisaties zien het nut in van een extra promotie voor hun evenement en waarderen daarmee de inzet van hun vrijwilligers en sponsoren. Wij maken daar graag met u afspraken over.  Denk aan hulp of tips bij het schrijven van teksten, verspreiding van berichten naar collega media, het plaatsen van banners en posters, een verslag van uw première of bijvoorbeeld acties via social media.

 

Tevreden? Geef het door!

Help mee uw en onze boodschap te verspreiden. Als meer mensen dagelijks kijken, zien ze ook meer van uw activiteiten en kunnen wij u nog beter op de hoogte houden van de activiteiten van anderen. Vermeld deze website op uw social media, mail uw verenigingsleden, vrienden of collega’s, plaats een linkje op uw website; wij staan ook heel graag tussen uw sponsoren. Bezoek dagelijks onze website en deel het bericht dat u aanspreekt via de daarvoor bedoelde knoppen onderaan dat bericht of geef uw mening.

 

Lezen is gratis!

Kijk je dagelijks en kan je een kleine bijdrage missen? Klik hier en seun ons werk met een vrijwillige bijdrage

 

Lees ook de voorwaarden/disclaimer