Uitleg functies website

Oisterwijk Nieuws is een Nieuws en Uitpunt voor de gemeente Oisterwijk, inclusief buurtschap Heukelom en de dorpen Moergestel en Haaren, met dagelijks actualiteiten en een activiteitenagenda.

Per onderdeel geven we hieronder uitleg van de mogelijkheden, met daarbij de werking van gebruik op een smartphone. Opgemerkt moet worden dat de weergave en het gebruik per PC of smartphone kan verschillen, dit is afhankelijk van het beeldscherm en de instellingen van uw PC.

Mobiel App i-Phone of Android 

Instellingen voor een opstartscherm op de smartphone leest u onderaan deze pagina.

Homepage

Titelbalk

Met uiteraard de naam, een eenvoudige zoekfunctie en een directe link naar enkele veelgebruikte social media;

Menu

Kies de Agenda voor de activiteiten, zoek berichten per Thema of Plaats of bekijk het hoe en waarom over deze website en de redactie. Glij met de muis over het menu, zie de vele opties en klik bij uw keuze. Surf eens rond, er is genoeg te zien!  Let op! Onder ‘Kies plaats’ worden alleen specifieke wijk- of dorpsberichten getoond. Een bericht dat de gehele gemeente betreft staat niet onder een specifieke wijk of dorp. Kies voor een thema of ga naar de homepage voor alle berichten.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws staat op de homepage, kort maar krachtig in een overzicht in chronologische volgorde.

Via twitter, facebook en andere (social) media volgen alle berichten uiteraard ook in chronologische volgorde, dus voor ieders wens voldoende mogelijkheden om het laatste nieuws te volgen.

Berichten

Leest u een bericht dan staan er onderaan ieder bericht een aantal extra’s; bovenaan kunt u naar het volgende of vorige bericht klikken.

Delen en reageren

Onder alle nieuwsberichten op deze website treft u mogelijkheden om het bericht te delen met uw social media vrienden; ook kunt u een reactie achterlaten via Facebook.

Sponsoren

Helpende handen om deze website mogelijk te maken en deze bruisende plek te kunnen verzorgen voor de inwoners en verenigingen van Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. Wij brengen ze dankbaar bij u in beeld.

Niet zichtbaar

Nieuwsbrief

Voor een dagelijkse update van al het nieuws in uw e-mail kunt u hier aanmelden.

News Partners

Na plaatsing van een bericht volgt er automatisch een koppeling met vele regionale websites en media; goed voor de verspreiding van het Oisterwijkse verenigingsnieuws en de promotie van Oisterwijk en haar samenleving.

Mobiel App i-Phone of Android 

Oisterwijk Nieuws en Google Nieuws in één App!

Ideaal voor wie naast het landelijke- en wereldnieuws ook het weer en de laatste nieuwtjes uit de gemeente Oisterwijk willen volgen, is de Google Nieuws App. Hij staat gratis in de Play Store!

Zet hem op je mobiel, kies welke thema’s je zeker niet wil missen en voeg ‘Oisterwijk’ toe als zoekonderwerp!

Dat doe je zo:

Open de Google Nieuws App, klik op het plusje, klik op ‘Onderwerp toevoegen’, vul Oisterwijk in en klik op OK…

of

De weergave van Oisterwijk Nieuws past zichzelf aan, aan het scherm van de gebruiker.

Uw Oisterwijk Nieuws in het beginscherm?

iPhone instructie:

OisterwijkNieuws.nl openen in Safari; Onderin het scherm middelste verzend icoontje aantikken en kies voor “zet in beginscherm” en vervolgens “voeg toe”; klaar!

Android instructie:

Oisterwijknieuws.nl (of één van de thema’s naar keuze) openen, toevoegen aan favoriet; beginscherm openen; kies toevoegen, sneltoets, favoriet; klaar!

Voor uw website

Speciaal voor websites van anderen kunnen wij relevant (en gratis!) nieuws aanleveren, op thema, plaats of zoekwoord. Zo maakt u uw website actueel en actief en toont u uw bezoekers relevant nieuws. Vraag ons naar de mogelijkheden!