The Make

Derde zintuigworkshop in de Bibliotheek


Beleef Bob Popcorn met al je zintuigen!

Beleef Bob Popcorn met al je zintuigen!

Als je een boek leest, kom je in een andere wereld. Je wordt er helemaal in meegenomen. Soms zou je willen dat jij ook zulke leuke, grappige avonturen kon beleven. En dat is precies wat er in deze workshops wordt gedaan. Er wordt voorgelezen uit de superleuke Bob Popcorn boeken. Daarna worden de zintuigen geprikkeld door creatief aan de gang te gaan met de belevenissen van Bob Popcorn.

Na de vorige workshops waarin de zintuigen horen en voelen centraal stonden, ligt bij deze derde workshop de aandacht bij het zintuig ‘zien’. Er wordt allereerst voorgelezen uit Bob Popcorn spion. Net als Bob Popcorn mag je daarna gaan speuren en zoeken. En als je nog niet weet wat een zoekboek is, dan kom je daar op deze middag achter. Tenslotte mag iedereen een zoekboekplaat maken. Kom je ook gezellig meedoen?

30 mei

15.30 tot 16.45 uur

Leeftijd: 6-8 jaar

de Bibliotheek Oisterwijk

Gratis

Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl