ondernemers

De Vonder wint schoolvoetbaltoernooi bij Trinitas Oisterwijk


Op maandag 24 april was het na enkele jaren eindelijk weer zover, een nieuwe editie van het schoolvoetbaltoernooi Oisterwijk en omstreken.

Burgemeester Hans Janssen spreekt honderden voetballers toe in de kantine van Trinitas.

De weergoden voorspelden niet veel goeds, maar dit mocht de pret bij de voetballers gelukkig niet drukken. Op deze mooie voetbaldag mocht de organisatie op het terrein van Trinitas maar liefst 15 deelnemende teams ontvangen. Het grootste deel uit Oisterwijk, maar ook uit Haaren en Moergestel. De dag begon met de poule fases, in twee flinke poules werd er gestreden om een plek in de kruisfinales te behalen. De eerste twee teams van de beide poules werden hiervoor geselecteerd.

Na een dag vol spannende wedstrijden, mooie acties en prachtige doelpunten was het tijd voor een zinderende finale. Het was het team van De Vonder uit Moergestel die er met de eindoverwinning vandoor ging. Zij waren een maatje te groot voor De Coppele en wisten hen te verslaan met 3-0.

De organisatie dankt via deze weg nogmaals alle sponsoren die dit toernooi mogelijk maken. Daarnaast een dank aan vv Trinitas Oisterwijk voor o.a. het beschikbaar stellen van de accommodatie en de scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen hebben weten te leiden. Hopelijk hebben alle spelers en begeleiders genoten en zien zij elkaar volgend jaar weer terug.

Uitslag Schoolvoetbaltoernooi 2023

1. De Vonder 1
2. De Coppele 1
3. De Bunders 1
4. De Kikkenduut 2
5. De Tovervogel 3
6. De Tovervogel 2
7. De Tovervogel 1
8. De Hasselbraam 1
9. De Groene Parel 2
10. De Groene Parel 3
11. De Kikkenduut 1
12. De Bunders 2
13. De Groene Parel 1
14. De Coppele 2
15. De Mozaik 1