vacature

Booktalk is een leesclub maar dan net iets anders


Een leesclub maar dan net iets anders. Net als bij elke leesclub deel je bij Booktalk je leeservaringen. Alleen lees je hier niet allemaal hetzelfde boek maar gewoon je eigen gekozen boek.

Praat over een van je zelf gelezen boeken.

Iedereen leest dus een ander boek en daar praat je dan met elkaar over. Omdat je zelf je boek gekozen hebt, kun je delen waarom je juist voor dit boek bent gegaan. Hierdoor kun je anderen verrassen en inspireren. Zo krijgen de deelnemers samen nieuwe ideeën en inzichten. Een nieuwe manier van samen lezen.

Dus lees jij ook graag, wil je dat op deze manier met anderen delen en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is Booktalk iets voor jou! De Booktalkers komen elke laatste dinsdag van de maand bij elkaar. Je hoeft niet elke maand mee te doen, maar als je wilt komen graag wel even van tevoren aanmelden en vergeet vooral niet om je boek mee te nemen. Volwassenen van alle leeftijden zijn welkom.

25 april 14.00-15.30u
de Bibliotheek Oisterwijk
Gratis deelname; aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl