Krekul

Zorgcentrum De Vloet gaat op de schop


De Vloet in het centrum van Oisterwijk, een zorgcentrum onder de hoede van Thebe,  wordt verbouwd.

Ontwerp van de vernieuwde zaal; andere delen volgen later.

‘Thuis in de toekomst’. Onder dat motto is Thebe bezig met een omvangrijke vernieuwing van het vastgoed met als doel ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven bieden. De Vloet wordt in dit kader ook vernieuwd. Deze week is de verbouwing bij De Vloet van start gegaan. De eerste werkzaamheden bestaan uit het verbouwen van de lindezaal-lindeplein. Hierna volgen nog verschillende andere delen van het gebouw.

Jubileum
De verbouwing is naar verwachting in november 2023 gereed. In deze maand viert Thebe ook het 25-jarig bestaan van De Vloet. Dubbel feest dus! ‘Wij kijken al uit naar dit prachtige moment en hopen dit samen met vele bewoners, familieleden en collega’s te kunnen gaan vieren.’