Krekul

Wandel mee met Frans Kapteijns


In deze hectische tijden is het goed om af en toe eens letterlijk stil te staan. Het stil laten worden in je hoofd. Je drukke verstand tot rust laten komen. En waar lukt dat beter dan tijdens een wandeling in de natuur.

Wandel mee met Frans Kapteijns

In 2023 heeft de Bibliotheek vier gratis wandelingen georganiseerd met voormalig boswachter Frans Kapteijns. Ontdek de schoonheid van de natuur in verschillende seizoenen, op verschillende tijden en met verschillende thema’s. Ontspan en geniet. De eerste wandeling is voor de vroege vogels onder ons. Deze wandeling start namelijk om 06.00u om de zon te zien opkomen. Wees getuige van de natuur die ontwaakt.

24 maart, 06.00-08.00u
Vertrek Parkeerplaats Bosweg/kruising Heisteeg
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

De volgende wandelingen zijn op 9 juni, 15 september en 1 december. Kijk voor meer informatie in de agenda op de website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk