The Make

Er komt weer een korenfestival in Oisterwijk


Na een rustperiode van 3 jaar vanwege corona, komt er dit jaar weer een korenfestival in Oisterwijk.

Koorzang in het centrum van Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel)

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Ook dit jaar komen er weer een diversiteit aan koren naar ons mooie centrum van Oisterwijk. Dit festival wordt gehouden op zondag 2 juli en begint om 11:30 uur. Om 17:30 uur zal door samenzang van alle koren het festival worden afgesloten. Aan het festival doen zover nu bekend maar liefst 21 koren mee!

Vrijwilligers
Om dit festival in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die de deelnemende koren van podia naar podia willen begeleiden. Aanmelden daarvoor kan via: festival@demolenzangers.nl