themake

Duizend euro naar Make-A-Wish van basisschoolkinderen Pannenschuur


Vorige week was het gezellig druk bij basisschool De Groene Parel. Heel veel ouders, kinderen, familie en buurtgenoten wisten de weg te vinden naar school.

De voorjaarsmarkt op school werd goed bezocht.

Door de weersvoorspelling was de voorjaarsmarkt verplaatst naar binnen. De kinderen in de onderbouw verkochten hun zelfgemaakte werkjes: boekenleggers, vogelhuisjes, kaarten, gelukspoppetjes, koffiekopjes en eierdopjes. In de bovenbouw was er een rommelmarkt, kon je armbandjes maken, mocht je een spelletje spelen, je nagels laten lakken en nog veel meer.

Onder het genot van een kopje koffie met gebak werd er geluisterd naar muziek door de kinderen gespeeld op hun eigen instrumenten. Dankzij vele Oisterwijkse winkeliers en bedrijven waren er mooie prijzen te winnen bij de loterij. Natuurlijk was er ook allerlei lekkers te koop zoals suikerspinnen, ijsjes, soep en fruit. Al met al een hele geslaagde voorjaarsmarkt!

Een deel van de opbrengst gaat naar Make-A-Wish. Zij ontvangen een bedrag van €1055,- . Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.