uitpunt

Wethouder Oisterwijk vertelt over gezonde leefstijl


Een gezonde leefstijl? Wat is dat eigenlijk? Voldoende bewegen, gevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Klinkt goed, maar zo makkelijk is dat niet. Toch is het wel belangrijk. Want gezond leven beperkt gezondheidsproblemen.

Je leefstijl aanpassen kan in grote én kleine stappen. Misschien wil je stoppen met roken, heb je het voornemen om elke dag een extra blokje om te gaan of wil je meer gezonde keuzes maken qua voeding. Kies vooral een manier die bij jou past en zoek eventueel iemand die je daar bij kan helpen. Want met de steun van iemand anders is het altijd makkelijker!

Natuurlijk Gezond Oisterwijk stimuleert Oisterwijkers om voldoende te bewegen en een gezonde leefstijl na te streven. Ook wethouder Dion Dankers is aan de slag gegaan met gezonder leven. Hoe hij dat heeft aangepakt? Daarover praat hij in dit filmpje met Lisan Pronk, beweegcoach bij Natuurlijk Gezond.