uitpunt

Vriendschapsbank Oisterwijk zoekt vrienden


Contact, gezelligheid en activiteiten, dat zijn de steekwoorden die gelden bij de Vriendschapsbank Oisterwijk.

Vriendschapsbank Oisterwijk

De Vriendschapsbank organiseert diverse activiteiten. Ben je tussen ongeveer 40 en 65 jaar en wil je graag mensen leren kennen? Samen leuke dingen ondernemen zoals fietsen, hapje eten, terrasje, wandelen, theater, etc.? Kom dan naar de Vriendschapsbank. De groep van nu zo’n 20 deelnemers wil jou ook graag leren kennen!

Op de dinsdagen in de even weken hebben zij vanaf 19.30 uur een open inloop in het Lezerscafé van Tiliander. Neem voor informatie of een persoonlijk gesprek contact op met Hadewijch via 06 514 06 579 of stuur een e-mail naar Eline via edaemen21@gmail.com. Wil je meer weten over de Vriendschapsbank in Oisterwijk? Ga naar Facebook Vriendschapsbank Oisterwijk