ondernemers

Vacature: Opruimer in de Bibliotheek Oisterwijk


De Bibliotheek Oisterwijk is per 1 april op zoek naar een Opruimer. Als Opruimer houd je je bezig met het sorteren van boeken, het terug plaatsen van ingeleverde boeken en het bijhouden van de reserveringen. Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden en houd je de collectie representatief.

Zoek jij een bijbaan die goed te combineren is met je studie, vrije tijd en andere werkzaamheden?

Bibliotheek Oisterwijk

De Bibliotheek Oisterwijk is per 1 april op zoek naar een Opruimer voor 5 uur per week en een Opruimer voor zaterdag voor 5 uur. Of een Opruimer die ca. 4 maanden 10 uur kan werken en daarna nog 8 maanden 5 uur. Zie hieronder voor meer uitleg.

Als Opruimer houd je je bezig met het sorteren van boeken, het terug plaatsen van ingeleverde boeken en het bijhouden van de reserveringen. Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden en houd je de collectie representatief.

  • Je bent 5 uur per week werkzaam op woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur en op vrijdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur. We starten met een jaarcontract en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken.
  • Daarnaast zoeken we, i.v.m. ziektevervanging, een collega die iedere zaterdag in de Bibliotheek Oisterwijk van 10.00 uur tot 15.00 uur als Opruimer werkzaam is. Het gaat hier om ca. 4 maanden.

Solliciteren

Vind jij het leuk om met boeken bezig te zijn? Stuur dan vóór 1 maart 2023 een e-mail met je motivatie naar vacature@bibliotheekmb.nl onder vermelding van ‘Opruimer Oisterwijk’.


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low