ondernemers

Na frikandellen volgt in Oisterwijk de Nationale Bitterballentest


Vorige week waren het nog ongeveer 400 frikandellen die door de monden van het testpanel schoven; op maandag 27 maart viert Nederland de Nationale Bitterballen Dag en om deze dag te vieren, organiseert Société Le Margéh zondag 26 maart De Grote Bourgondische Bitterballentest.

De sfeer was goed en ook de frikandellen gingen er goed in (Bron: LOVO).

Met een blindproef van 12 verschillende bitterballen kan je weer meedoen en het verschil proeven. De bitterballen komen uit de bekende supermarkten en grote merken die alleen bij de groothandel te verkrijgen zijn. De Grote Bourgondische Bitterballen Test biedt de perfecte gelegenheid om de verschillende merken te vergelijken en te bepalen welke bal de beste is. Daaruit komt vervolgens een top 3 met supermarktmerken en een algemene top 3 van smaakvolle topper uit.

Het evenement vindt plaats op zondag 26 maart in Eetcafe De Huiskamer Oisterwijk en tickets kunnen worden besteld via www.scmargeh.nl. De vorige editie van De Grote Bourgondische Frikandellen Test was in no-time uitverkocht want deze ging – na publicatie op deze website – viraal in meerdere landelijke media.

Société Le Margéh is een gezelligheidsclub uit Oisterwijk die het belangrijk vindt om activiteiten te organiseren met een Bourgondische knipoog voor jong en oud waar meedoen op een laagdrempelige manier centraal staat. De opbrengst wordt gebruikt voor het organiseren van nieuwe evenementen.

Onderstaande een sfeerimpressie van de voorgaande test…