ondernemers

LOVO Oisterwijk en Haaren met carnaval


De komende LOVO TV-uitzending bevat de volgende onderwerpen:

 

De crew van Lovo, met achteraan Hans van Roessel en Leon Snoeren, midden Daan van der Horst, Emma Hazelhof, Andries van de Boom en Manon Snoeren, vooraan Karel Verkerk, Paul Francken, Roman Hora en Jan Wolfs. Buiten beeld bestuur Twan van Brussel, Huub Groenland, Claudy Voskens en Joost Knotter.

De komende week zal LOVO aanwezig zijn bij diverse carnavalsactiviteiten om deze mee te maken met onze kijkers. Komende zondag zal de carnavalsoptocht live worden uitgezonden via LOVO vanaf 14.30 uur.

Op vrijdag 17 februari zal de gala avond van het sauwelen worden uitgezonden tussen 12.00 uur en 04.00 uur. In deze uitzending zal ook onder andere de Groen Parel actie, de bourgondische frikandellentest, interview met het Dollekesbruidspaar en de prins en prinses van Kans Plus en ridderorders van prins John aan bod komen.

Deze uitzending zal herhaald worden in de carnavalsweek en LOVO zal alle dagen vanaf vrijdag t/m dinsdag aanwezig zijn bij diverse evenementen.

 

LOVO is te zien op dinsdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 04.00 uur via de kabel van Ziggo. In midden Brabant digitaal op kanaal 43 en in Haaren via kanaal 48. Via KPN 1498-Trined 513-Kayray-12-Delta 12.

U kunt daarnaast alle programma’s van Lovo zien via www.lovogemist.nl of in het thema film (klik hier) op deze website.