ondernemers

Kleurwedstrijd Kindermuziekweek Oisterwijk


Van 24 maart tot en met 2 april is het Kindermuziekweek. Ter gelegenheid daarvan organiseert de Bibliotheek samen met Harmonie Asterius een kleurwedstrijd.

Kindermuziekweek in Bibliotheek Oisterwijk

Vanaf 1 maart kun je een instrumentkleurplaat ophalen bij de Bibliotheek Oisterwijk, de Bibliotheek Moergestel en de Place to Bieb in Haaren. Meedoen is kans maken op 2 kaarten voor Kids Pop met Monique Smit op 26 maart in de Tiliander. Er worden 3 winnaars getrokken! Dus haal vanaf 1 maart je kleurplaat bij een van de locaties en knutsel, kleur of schilder er op los. Daniëlle Ploumen, de dirigent van de leerlingenorkesten van Harmonie Asterius, kiest de 3 betoverendste inzendingen die zij wel in haar orkest zou willen, als winnaars.

Inleveren kan tot 20 maart.
Leeftijd: 2 t/m 7 jaar.