vacature

Film: Tovervogel Oisterwijk bij Qmusic met eindbedrag actie 555 voor Turkije en Syrië


Kinderen van basisschool De Tovervogel uit Oisterwijk hebben geld opgehaald; Diana mocht het bedrag gisteren via de uitzending van Qmusic bekend maken.

Doe mee met de giro 555 actie voor Turkije en Syrië

Van 10 februari tot en met woensdag 15 februari kon iedereen lege flessen inleveren in de centrale hal van de school in de wijk Waterhoef. De flessen zijn ingeleverd en de opbrengst wordt gedoneerd aan GIRO 555.

De actie kreeg ook aandacht bij de landelijke radiozender Qmusic:

 

Klik hier voor meer informatie en acties voor Giro 555

Doe je mee?

Ook in onze dorpen wonen familieleden van de in het rampgebied getroffen slachtoffers. Voor de steun aan de slachtoffers van deze ramp is Giro 555 geopend. Via www.giro555.nl is uw donatie welkom. Organiseer je zelf een actie, of doe je mee met een actie waar je graag extra aandacht voor wil? Mail dan kort je informatie naar mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low