Krekul

Leuk concert voor Valentijnsdag in Oisterwijks Lodewijkskerkje


12 februari om 15.00 uur is er een leuk concert ter gelegenheid van Valentijnsdag in het Lodewijkskerkje, Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

Valentijnsconcert door LokaalZes

Leerlingen van LokaalZes komen ervaring opdoen op het podium. Al ruim vijf jaar schitteren elk jaar leerlingen van LokaalZes tijdens het akoestische concert in het Lodewijkskerkje. Het programma heeft de naam ‘I want to know what love is’. Een antwoord op deze vraag kent vele gezichten. Het belooft dan ook een gevarieerd programma te worden. Ook de kinderen van de kidsklas Oisterwijk zullen tijdens dit concert optreden. En docent Kathelijn van Dongen, medeoprichter van LokaalZes, zal een duet met haar leerlingen ten gehore brengen.

Klik hier voor meer info en entreekaarten