Krekul

Lezing over levenskunst voor wie goed oud wil worden


Metgezel in Zingeving organiseert een lezing over levenskunst, voor wie goed oud wil worden.

Dr. Lucien de Cock

Gastspreker is Dr. Lucien de Cock (Internist / Geriater), 13 december om 14.00 uur in Tiliander Oisterwijk. Kaartverkoop via Tiliander.com en in de prijs van 10 euro is een niet alcoholisch drankje inbegrepen.

Wees wijs…word en blijf aangenaam grijs. We leven steeds langer: 100 jaar worden is geen utopie meer. De geneeskunde ontwikkelt steeds verder en sneller waardoor men bijgevolg steeds ouder wordt. Ook gaat de unieke mens zelf met zijn eigen veerkracht op zoek naar tips om zo lang mogelijk betekenisvol te leven in eigen regie. Dit zowel met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van vandaag om niet in eenzaamheid te vervallen. Een uitdaging om “Samen op weg te gaan naar een goede ouderdom”, in een sfeer van positieve gezondheid. Maar wat is dan goed ouder worden? Kunnen we naast langer leven, ook beter en zinvol, kwalitatief leven zowel fysiek, sociaal als emotioneel? Internist en geriater Dr. Lucien de Cock heeft hierover al meerdere succesvolle boeken geschreven. Op deze namiddaglezing belicht hij diverse aspecten om wijs om te gaan en aangenaam grijs te worden. Er is ruimte voor dialoogvragen, elke vraag mag gesteld worden.

DTZ logo low