ondernemers

Kampioenenregen bij jeugd Trinitas Oisterwijk (Update)

Er werden afgelopen weekend maar liefst vier kampioenteams geregistreerd bij de jeugd van Trinitas Oisterwijk. Jeugd Onder 11, onder 12, onder 15 en onder 16 mochten hun kampioenschap vieren.

JO 16

Jeugd Onder 16 team 2 kampioen (Bron: Trinitas Oisterwijk)

Afgelopen weekend stond de laatste wedstrijd tegen de directe concurrent ODC JO16-2 op het programma. Deze wedstrijd moest de beslissing brengen. ODC had 1 punt meer dan Trinitas JO16-2, dus we moesten deze wedstrijd winnen om kampioen te worden. Coach Raymond Bounin had het team voor de wedstrijd op scherp gezet. Dat het spannend zou gaan worden hadden we van tevoren wel verwacht, en spannend werd het! Trinitas kwam op een 1-0 voorsprong door een voorzet van Asier op Raoul, die hem mooi afmaakte. Slechts een paar minuten later maakte ODC de 1-1. Deze stand was van korte duur, want na een voorzet van Sam op Tije was het 2-1. Kort voor rust maakte ODC de gelijkmaker.

Ook in de tweede helft was het erg spannend met kansen over en weer. Toch was het Trinitas die weer op voorsprong kwam door een doelpunt van Tije. Ook hierna waren er over en weer kansen. Toen Tije vrij voor de keeper kwam werd hij binnen de 16 neergehaald, wat ons een penalty opleverde. Deze werd door Harun koelbloedig afgemaakt. Met een 4-2 voorsprong leek de wedstrijd gespeeld, maar ODC gaf zich niet zomaar gewonnen en vocht als een leeuw. Uiteindelijk wisten zij een paar minuten voor tijd de 4-3 te maken. Nog een paar spannende minuten tot de scheidsrechter de wedstrijd affloot en Trinitas het kampioenschap kon gaan vieren.

JO 12-5

Trinitas JO12-5 is de laatste wedstrijd voor de winterstop kampioen geworden! In een spannende pot waarbij de jongens duidelijk last hadden van zenuwen moest met de nummer 3 worden afgerekend. De nummer 2 (op doelsaldo) had al gespeeld en gewonnen daardoor was winst noodzakelijk om kampioen te worden. Ondanks de zenuwen is dat gelukt en is RKDVC met 3-1 verslagen!  De winterkampioen titel smaakt naar meer. De jongens zijn tot op het bot gemotiveerd om dit kunstje na de winterstop te herhalen!

JO 12-4

Na een spannende en zwaarbevochten overwinning tegen de medekoploper de week er voor, kan JO12-4 zich op 10 december op gaan maken voor hun kampioenswedstrijd in en tegen Haarsteeg. Bij winst of gelijkspel is de titel een feit. Onderweg naar Haarsteeg valt er helaas een speler ziek af, waardoor de klus met 8 man geklaard moet worden. In de kou beginnen de jongens goed aan de wedstrijd en al gauw komen ze verdiend op voorsprong. Dit weten ze ondanks de 1-1 toch vast te houden en uit te breiden naar een 3-1 ruststand. Ook in de 2e helft beginnen ze goed en wordt het snel 4-1.  Even lijkt het nog spannend te worden als de tegenstander terug komt op 4-2, maar de jongens zijn inmiddels warmgespeeld, blijven figuurlijk koel en spelen de wedstrijd beheerst uit naar een 6-2 eindstand. Hiermee is het kampioenschap ongeslagen behaald met 18 punten uit 6 wedstrijden en ontvangen ze de welverdiende felicitaties van al het meegereisde publiek gevolgd door het uitreiken van de bekers in de kleedkamer.

Aaron, Ami, Ben, Guus, Huib, Mathieu, Rube, Sam en Tomas, een mooi team bij elkaar dat vol trots en met vertrouwen klaar is om de 2e seizoenshelft in te gaan.

Jeugd Onder 15 team 3 kampioen (Bron: Trinitas Oisterwijk)

JO 15
Maandagavond trotseerden de jongens van 15-3 de ijzige kou om in een rechtstreeks duel met de naaste concurrent BVV te beslissen wie er kampioen zou worden in de poule. Met een overwinning zouden wij niet meer te achterhalen zijn. We begonnen scherp aan de wedstrijd en dik verdiend kwamen we dan ook op een 1-0 voorsprong. We hadden diverse mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen maar het was BVV die na een snelle aanval de 1-1 op het scorebord noteerden. We bleven echter goed spelen en kwamen na een mooie aanval op 2-1 daarna was het verzet van BVV gebroken en werd het uiteindelijk toch nog makkelijk 4-1. Het laatste fluitsignaal klonk en het vuurwerk knalde de lucht in, de champagne werd ontkurkt en de jongens werden gefeliciteerd door het ruim aanwezige publiek.

Afgelopen zaterdag hebben wij het feestje nog dunnetjes over gedaan; we zijn eerst gaan bowlen en zijn toen op een platte kar (overdekt) door Oisterwijk gereden. Bij Matteo werden we verrast met Oliebollen, waarvoor onze dank!!

JO 11

Zaterdag 10 december in alle vroegte vertrok het nog ongeslagen Trinitas JO11-2 voor de uitwedstrijd tegen RWB uit Waalwijk. Ondanks dat alle 5 voorgaande wedstrijden gewonnen waren, wisten ze dat een overwinning noodzakelijk was voor het kampioenschap aangezien de voorsprong op nummer 2 -Jong Brabant- slechts 2 punten was. De vrieskou en de mist zorgden voor een bijzondere sfeer, ook voor de trouwe supporters langs de lijn die zoals altijd waren meegereisd om hun jongens aan te moedigen! Zelfs de hond van Hein was er deze belangrijke wedstrijd bij! Onder bezielende leiding van coaches Maurice en Wouter werd het team naar voren gestuwd.

De achterhoede stond weer eens als een huis. Lars, Boaz en Finn hielden alles tegen en als er al een tegenstander doorkwam stond daar onze inval keeper Tom die niet te passeren was. Het middenveld met Fares en Tobias zorgde voor de goede balans, pakten veel ballen af en strooiden met goede pasjes. De aanvallers Ben, Jelmer, Thijmen en Hein waren scherp met mooie combinaties en goede schoten zodat er uiteindelijk een dikverdiende 3-0 overwinning op het scorebord stond: KAMPIOENUH!!Een mooie beloning voor een schitterende periode waarin alle 6 wedstrijden gewonnen werden en een doelsaldo van 38 voor en slechts 4 tegen aangeeft hoe sterk dit team is!

Voor all teams en hun deelnemers, van harte gefeliciteerd!