ondernemers

Creatieve manieren om foto’s aan de muur toe te voegen en er stijlvol uit te laten zien *


Ben je op zoek naar een leuke en stijlvolle manier om je muren te versieren? Het toevoegen van foto’s is een geweldige manier om elke ruimte persoonlijker en uitnodigender te maken. Maar je hoeft ze niet gewoon in gewone lijsten op te hangen, je kan ze ook in stijlvolle zwarte fotolijstjes ophangen bijvoorbeeld – er zijn tal van creatieve manieren om je foto’s op te hangen en je muren dat beetje extra te geven. Lees verder hoe jij door middel van foto’s jouw muren kan pimpen, van een fotowand tot een paar grotere foto’s.

Fotowand

Een leuke manier om een paar foto’s aan je muur toe te voegen is het bouwen van een fotowand. Er zijn een paar manieren om dit te doen, je kunt een raster maken met een paar stukken hout of een muur met kurkbord gebruiken. Kurkplaat is een zeer stijlvolle manier om een fotowand te maken. Kurkbord is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en je kunt er gemakkelijk foto’s aan ophangen. Je kunt foto’s in lijsten of niet-ingelijste foto’s gebruiken, aan jou de keuze. Kurkplaat is een geweldige manier om elke ruimte te personaliseren, van een woonkamer tot een hal.

Creatieve manieren om foto’s aan de muur toe te voegen (Bron: Pixabay)

Grote foto’s ophangen

Als je een paar grotere foto’s aan je muur wilt hangen, kun je dit makkelijk doen door gebruik te maken van Fotolijsten 70X100. Door dit soort lijsten te gebruiken kun je meerdere grote foto’s makkelijk naast elkaar ophangen. Dit is een geweldige manier om je hal een strakke look te geven, terwijl je het ook persoonlijk maakt.

Kunst aan de muur

Als je een groot kunstwerk hebt, kan je het inlijsten en aan de muur hangen. Een groot kunstwerk inlijsten is een geweldige optie als je een paar grotere stukken aan je muur wilt toevoegen. Als je een mooi schilderij of een kunstwerk hebt waar je van houdt,  dan is inlijsten een geweldige oplossing. Ingelijste kunst is een stijlvolle manier om een paar grotere stukken aan je muur te hangen en het is ook gemakkelijk te doen. Je kan een oude lijst gebruiken of een nieuwe kopen, dit ligt aan het stuk dat je graag wilt toevoegen. Maar het toevoegen van kunst is een geweldige manier om je muren op te fleuren, maar ook om wat stijl en kleur toe te voegen aan je interieur. Dus twijfel niet en ga je muren pimpen!

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer