Krekul

Beeldbank Oisterwijk: Het LOVO Kerstensemble


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

 

Huub Kaathoven dirigeert het LOVO Kerstensemble (Fragment uit de film van LOVO).

LOVO Kerstensemble, 1994

In 1994 kroop een aantal Oisterwijkse muzikanten bij elkaar om voor één dag het ‘LOVO Kerstensemble’ te vormen en de Kerstuitzending van dat jaar van een fijn stukje muziek te voorzien. Voor wie wat hulp nodig heeft met het bovenkrijgen van de namen van de orkestleden, het zijn Jan Holland, Serke Roemen, Jan van de Wiel, Yvonne Copal, Cor Groot, Martien Schoonus, Arno van de Wensch, Henk Bats, Hugo Groenland, Arthur Mols en Janneke Kennes. Het Kerstensemble stond onder leiding van Huub Kaathoven.

 

 

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk