Krekul

Zes jaar op rij hoogste waardering Consumentenbond voor RegioBank


Volgens onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond ontvangt RegioBank voor de zesde keer op rij de hoogste waardering van de consument.

Regiobank en Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

In het onafhankelijke panelonderzoek van de Consumentenbond haalde RegioBank ook dit jaar weer de hoogste cijfers. Klanten beoordeelden RegioBank met een 9,5 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -voor het zesde jaar op rij- als beste beoordeeld. De Consumentenbond vraagt jaarlijks aan consumenten wat ze van hun bank vinden. Dit jaar werd ruim 14.000 consumenten gevraagd hun oordeel uit te brengen aan de hand van vier categorieën. RegioBank scoort op alle fronten het hoogste cijfer. Een 9,5 voor de algemene tevredenheid, een 8,9 voor service, een 8,8 voor internet- en mobiel bankieren en een 6,5 voor de kosten.

Peter Dirks van Midden Brabant Advies: ‘Ik ben trots op dit mooie resultaat. Dit geeft aan dat onze klanten de persoonlijke dienstverlening en de digitale mogelijkheden om te bankieren hoog waarderen. Dát is precies de reden waarom wij het belangrijk vinden dat wij fysiek dichtbij de klant zitten. Voor een vraag of advies kan de klant gewoon even binnen lopen.’ Midden Brabant Advies is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.

Voor meer informatie over de bank, kijk op www.regiobank.nl. Voor het volledige resultaat zie Consumentenbond.nl