The Make

Wie vervult mijn Sint wens?


Voor velen van ons is de december maand een feestmaand, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Veel ouderen in onze gemeente, vaak minder mobiel, komen in deze periode de deur niet uit. Vroeg donker en het weer werkt ook niet altijd mee. Hoe kunnen we samen toch een feestelijk tintje aan deze maand geven voor deze groep ouderen?

Wie helpt deze ouderen naar hun ontmoetingsplek?

In het Inlooppunt aan de Kerkstraat staan de vrijwilligers klaar om gasten met open armen te ontvangen en ze een gezellig moment te bezorgen. Het team van vrijwillige chauffeurs is hierin heel belangrijk. Zij zijn altijd bereid om gasten naar hun bestemming te brengen. Maar Sint, zij kunnen in deze tijd wel wat ondersteuning gebruiken. De vraag is of er misschien nog mensen zijn die wat tijd over hebben om gasten op te halen of thuis te brengen. Het kost weinig maar is zeer dankbaar werk.

Heb je even wat tijd? Bel dan naar 06-52159460 voor een afspraak. Laat het voor ons allemaal een feestmaand worden! Dat zou een mooi lichtpuntje zijn voor de ouderen in deze donkere dagen.

DTZ logo low