Krekul

Overwinning Nemelaer Haaren bij hekkensluiter Heeze


In de eerste helft was Nemelaer heer en meester en werd het verschil ook in doelpunten uitgedrukt. De gastheer komt sterker uit de kleedkamer en weet zich in de wedstrijd te knokken. Als Nemelaer vervolgens de 4e treffer scoort is de vlam gedoofd bij Heeze waarna alleen de vraag ontstond hoeveel treffers Nemelaer zou maken.

Nemelaer – Heeze

Voor Nemelaer is Heeze een nieuwe tegenstander waar het in officiƫle wedstrijden nog niet eerder tegen heeft gespeeld. Aan het einde van afgelopen seizoen waren de mannen uit Heeze net zoals Nemelaer nog actief in de nacompetitie voor promotie echter dit seizoen wil het nog niet echt lukken. Met overtuiging start Nemelaer de uitwedstrijd bij de hekkensluiter en is de bovenliggende partij. Giel van de Ven opent de score als hij een vrije tap van Gijs van Baast knap uit de draai ineens achter doelman Bouwmans tikt. 0-1(10). Heeze kan geen vuist maken, laat staan gevaarlijk worden. Pieter Vugts passeert zijn tegenstander, behoudt het overzicht en legt vanaf de achterlijn perfect af op Giel die beheerst binnen schuift. 2-0(33). Kort voor de pauze is een kopbal van Tom Derkx het eerste echte wapenfeit van Heeze en doelman Dennis Schoenmakers tikt de inzet over het doel. In de extra tijd maakt Giel zijn hattrick compleet. Gelanceerd vanaf eigen helft door Rick vd Linden scoort hij knap en beheerst in de lange hoek. 0-3( 44).

Heeze komt iets sterker uit de kleedkamer na de pauze. Door en splijtende pass komt Jorg van Galen vrij voor Dennis en stift de bal in het doel. 1-3(55). Het duurt even voordat Nemelaer het vlammetje van de thuisploeg kan doven. Uiteindelijk wordt Jasper van Venrooij door Pieter in stelling gebracht. Jasper verrast doelman Bouwman en ziet zijn schot vanaf 20 mtr na een stuit in het doel verdwijnen. 1-4(71). De wedstrijd lijkt gespeeld. Het heilige vuur bij Heeze is weg en Nemelaer loopt verder uit. Geert van de Ven speelt zichzelf knap vrij en knalt snoeihard op de paal. Joeri Vugts is er als de kippen bij om de rebound binnen te werken. 1-5(74). Jasper laat nog een dot van een kans liggen en uiteindelijk bepaald Geert de eindstand. Uit een strakke bal van Dennis misleidt Joeri de tegenstander en komt Geert in kansrijke positie. Hij speelt zich weer knap vrij en knalt nu wel schitterend binnen. 1-6(86).

Na de winst op de koploper wint Nemelaer ook meer dan verdiend bij de hekkensluiter. A.s. zondag komt Sarto uit Tilburg op bezoek.