uitpunt

Nog drie dagen Kunstkwekerij in Oisterwijk


In de expositie De Kunstkwekerij exposeren 10 kunstenaars van eigen bodem hun nieuwe gewassen in een kas.

Kunst in de kas…

De expositie vindt plaats in de kassen van een kwekerij. Hoe mooi is het dat deze werelden mogen samenkomen in twee weekenden in november. Dat de wereld van potgrond en meststoffen mag gedijen naast de groei en bloei uit de ateliers van 10 uiteenlopende kunstenaars.

De kas is geheel ontruimd voor de expositie en de kunst mag floreren in organische explosies: collage & assemblage, sculpturaal vilt, schilderijen, sculpturen, samengestelde beelden, ruimtelijk werk gedreven in metaal en brons, uit eikenhout gesneden sculpturen en om de kringloop weer rond te laten gaan: het opnieuw modelleren van gerecycled materiaal.

Els van der Meulen, Tommy van der Loo, Clemens van Meurs, Sophie van Beeck, Ad Verhagen, Cees op ’t Hoog, Sylvia Hackbarth, Désirée van der Meijden, Leo Heerkens en Hannemiek van Iersel heten u graag welkom in de kas! Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november alle dagen van 12.00 uur tot 17.00 uur aan de Heusdensebaan 93a in Oisterwijk.